Tjäna pengar på internet 2009

Tjäna pengar på internet 2009 för nybörjare
Om du tror att du behöver något för att tjäna pengar på Internet så tror du fel. Allt finns redan tillgängligt för dig helt gratis och det kostar bara pengar om du vill avancera din verksamhet eller om du tror att det kostar att komma igång.

Om du vill att det ska kosta så kan du gå till hostgator.com och skaffa ett hosting konto hos dem, och sen gå till godaddy.com och registrera ditt domän namn. Sen kan du pallra dig iväg till clickbank.com och köpa en skit bok som lovar allt möjligt.

Om du vill gör det billigt för dig så föreslår jag att du pallrar dig iväg till blogger.com skaffa ett konto där. Gå med i clickbank. Leta upp en produkt du kan tänka dig att sälja. En produkt med hyfsad provision och en grav under 100 (över 100 är lite väl mycket konkurense) gör sedan en blogg hos blogger gratis med produktens namn i domän namnet samt review.

Använd produktens namn, produktens namn och review och även produkt skaparens namn i beskrivningen av bloggen. Ta en titt på försäljnings sidan och skriv sedan en retention på produkten och ta med samma fördelar som det redan står på försäljnings sidan.
(se till att inte kopiera ordagrant för google straffar dubbelt material) så skriv med synonymer och egna formuleringar. Publicera din retention på bloggen och skriv sedan om retentionen med synonymer.

Skicka den ny till Ezinearticle.com eller GOarticles.com och länka tillbaka till både din retention artikels URL och din bloggs URL med produktens namn som anchor text. (detta kommer hjälpa dig att ranka högre på sökmotorerna) går det att tjäna pengar på Internet på detta sättet? Ja det går men antalet utav dessa bloggar är vad som tjänar pengar.

En blogg på detta sättet kanske säljer en gång i månaden eller en gång var annan månad. Har du 100 bloggar så blir det bra pengar. 50 försäljningar i månaden på 300 kr produkter blir 15.000 kr i månaden. 100 såna här bloggar kan du göra på 1 månad. Det funkar och det är helt gratis. detta är ett bra sätt att tjäna pengar på din blogg.

2 kommentarer:

  1. Ska man länka till just den sidan på sin blogg eller hur ska man göra? Om man tex skriver om en produkt på blogger, hur ska köparen göra för att köpa produkten?

    SvaraRadera
  2. John, Jag har haft fullt up med andra sidor så den här bloggen postar jag bara fluff artiklar på för tillfället som du ser, när jag har tid så börjar jag skicka ordentliga stag för steg artiklar på hur man tjänar pengar på internet.

    men du gör så här, när du väljer en produkt på clickbank så kan du klicka på en länk under produkten på sökresultatet där det står. "create hoplink" klick på länken och skriv in ditt clickbank ID så görs en affiliate länk åt dig som ger dig kredit för försäljningen. använd den länken sedan på din blogger blogg

    SvaraRadera