Marknadsföring På Internet

Information för nybörjare om Marknadsföring på Internet.

Om du vill marknadsföra dig själv, ditt företag eller produkter och tjänster via Internet så finns det en massa val för dig att välja band. Dock är endast ett fåtal av dina val överhuvud taget värda att göra sig besväret med och jobba med. Internet är fullproppat av tjänster och resurser för "marknadsföring på Internet" och dem flesta metoderna och tjänsterna strider mot vad seriös Internet marknadsföring handlar om. Dessa tjänster har oftast en sak gemensamt, dom kostar en massa pengar och tid.

Det kan självklart vara lätt att gå på vissa av dessa metoder eftersom tusentals människor använder sig av dem dagligen i hopp om att tjäna pengar på Internet men det som är så tragiskt är att tusentals människor faktiskt jobbar häcken av sig dagligen utan några imponerande resultat. Det är nämligen som så att "Online marknadsföring" är något så stort och så eftertraktat att det är en underbar marknad att tjäna pengar på för dem som är professionella marknadsförare, och det enklaste sättet att "tjäna pengar på" denna marknad är att sälja kunskap om hur dem själva lyckades, eller att sälja tjänster som påstås användas av dem som vet hur man tjänar pengar online.

Därför är det så viktigt att du förstår dig på den följande grund principen bakom Internet marknadsföring och försäljning på Internet. Använd dig av denna principen som vägledning när du tittar på Internet tjänster eller metoder som har att göra med "marknadsföring på Internet".

Tjänsten du använder dig av för att marknadsföra produker eller känster bör ge dig Intreserad traffic.

med andra ord så bör du hittas av dem som vill handla det du säljer. Du behöver "organisk trafik" och den får du först och främst från sökmotorerna. Och det låter ju självklart när man lägger fram det på detta sättet men det innebär att resten av alla tjänster och tillväga gångssätt där ute som folk är så engagerad med inte kommer i närheten av denna kvalitet av upmärksamhet som sökmotorerna kan ge, folk kommer in på din sida och ser det du marknadsför därför att dem vill ha det du erbjuder, dem söker sig till det.

Till ex, hur pricksäker är trafiken från diggar, stumbelup’s och bookmarking sidor?
Hur pricksäker är trafiken från facebook, myspace etc?
Hur pricksäker är trafiken från kompis länkar?
Hur pricksäker är trafiken från tjänster som traffic exchange, safelists etc?

Dessa trafik resurser är totalt Orelevanta för marknadsföring på internet, det går inte att tjäna pengar på dessa sätt enda kastar folk bort tid dagligen med att kämpa för att bygga sitt nätverk och sina listor.

Men Online marknadsföring och försäljningar är helt och hållet beroende på kvalitén på dina tittare. Så om du vill reklamera på Internet men inte vet vart eller hur så vet du åt i alla fall vart man tjänar 0 kronor.

Du kan tjäna mer pengar på 10 tittare om dagen som söker up dig via Google en vad du kan göra på 1000 tittare omtagen som stött på dig via entre card, eller din profil på facebook eller din försäljnings sida på traffic exchage och så vidare.

Så om du vill marknadsföra dig på nätet så bör du rikta in dig på sökmotormarknadsföring och fokusera dig på att ranka på dem orden som är allra mest relevanta för det du säljer. Du kan göra detta gratis vilket kräver mycket kunskap, mycket tid och mycket arbete och det kallas för SEO (search engine optimization) sökmotoroptimering.

Du kan också göra detta och betala för varige unik tittare till google vilket också kräver kunskap men är bra mycket enklare och det heter PPC (pay per click)

Du kan också anlita SEO experter för hjälp med din marknadsföring på internet men jag skulle inte rekommendera detta eftersom det funkar allra bäst när man har full kontroll på vad man gör och för det krävs kunskap så jag föreslår att du lär dig hur man gör.

Det finns väldigt bra kurser i Internet marknadsföring tillgängliga för dig och google ger även ut kanon bra instruktioner och tips på sin blogg. Sökmotoroptimering är nyckeln till framgång för det är sökarna som har plånböckerna öppna och det är sökorden som gör dig framgångsrik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar