Tjäna Pengar På Squidoo Med AfilliateMarknadsföring

Hur man tjäna pengar På Internet med affiliate program och Squidoo.

Om du är en nybörjare till Internetmarknadsföring och sökmotoroptimering så är Squidoo ett utav dem bästa sätten att tjäna pengar på internet därför att det gör det enkelt att komma igång och lära sig hur man gör. Fördelarna med squidoo är väldigt många, tyvärr så är nackdelarna många dem med men squidoo slår dem flästa resurserna tillgängliga för dig som är helt ny och inte har några starka resurser ännu. Fördelarna med att tjäna pengar på internet med squidoo är att det är enkelt att förstå sig på, inget klurigt med det alls så vemsomhelst kan komma igång. Squidoo är helt gratis och du kan sätta up hur många lensar (sidor) du vill för att tjäna extra pengar med och du behöver aldrig pröjsa en spänn. Det som är den absolut bästa fördelen med squidoo är att sidan har mycket förtroende från google och den har ett par år på nacken så det kan gå väldigt fort att börja ranka på sökresultatet.

Med andra ord så behöver du äldre domäner för att kunna bygga sidor till det stadiet där dem får samma förtroende utav google some squidoo får och om du är ny så har du förmodligen inga äldre domäner.

Så squidoo är perfekt för att lära sig hur man kan börja tjäna pengar på internet med affiliate marknadsföring, på grund utav squidoos auktoritet på Internet och förtroende från google så rankar squidoos lensar väldigt enkelt på sökmotorerna så om du kastar ihop en lens och fixa ett par länkar till genom att, antingen skriva ett par ytligare lensar och lenka dem samman, eller att skiva fler artiklar och skicka dem till artikelbanker- så kan du ranka på första sidan redan samma väcka och tjäna pengar på försäljningar vilket skulle vara svårare om du börja med en blogg eller en egen hemsida.

Nackdelarna med squidoo är att, på grund utav designen så konverterar squidoo lensarna till försäljning fruktansvärt dåligt, det finns så mycket att klicka bort från lensen med att det går segare att sälja med en squidoo lens en med en blogg därför att vid sidan av texten du lägger up så finns en tablå med relaterade lensar, och dessutom med taggar, om du säljer en viktminskning kurs för 40 dollar åt ett affiliatenätverk och någon hittar din "viktminskning" lens för att ta reda på om kursen är bra så läser dem din text men vid sidan står det mer info om andra lensar som har med att gå ner i vikt att göra, när dom väl klickar till försäljnings sidan så ser dom priset på kursen och om dom inte riktigt vill betala så händer det ofta att dom klickar tillbaka för att kolla in dem relaterade lensarna om det finns något gratis. Plus att squidoos lensar sällan har en stadig placering på googles sökresultat, först rankar man 3a sen dagen där på är man på sida 2, och dag 3 till backa på första sidan etc. (ett exempel på en squidoo lens som är passande skulle vara denna: Viktminskning)

Hur som helst så slår squidoo dem andra alternativen du har när det gäller at komma igång med affiliate marknadsföring och "tjäna pengar på internet" utan djupa fickor och en masa åldrade domäner att bygga up. Squidoo går att tjäna pengar på och ju fler länsar du har desto lättare blir det att tjäna pengar på internet.

2 kommentarer:

  1. ska prova squidoo, har håll på med affiliate marketing i 4 månader nu övertid och inte tjänat en spänn :(

    maila mer squidoo tips till: hananqatine@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag är trött på all onyanserad reklam – så tack för ett genomtänkt och ärligt inlägg!

    Jag skapade precis min första squidoo lens, där jag också prioriterade ärlighet och trovärdighet, hoppas det märks…

    Hittade den här siten när jag letade efter andra svenska squidoo-sidor. Hade vart kul med ett register.

    Det var riktigt kul att skapa en lens, framför allt är det ju riktigt lätt att få en skaplig layout, inkludera bilder osv.

    Jag skriver om My Online Income System – en kurs i Affiliate Marketing, som jag dock mest använder för att lära mig online marknadsföring.

    Nu hoppas jag på bra rankning :) . Här är den, blir glad för feedback.

    http://www.squidoo.com/extrainkomster

    SvaraRadera