Tjäna Snabba Pengar På Internet Gratis

(Uppdatering 2019: Kolla på den här nya artikeln om affiliate marknadsföring för artikeln du läser nu är gammal.)

hur kan man tjäna snabba pengar på internet med En blogg och adsense annonser.


Det allra lättaste sättet att tjäna pengar på internet är med en blogg och adsense annonser, du behöver inte några speciella marknads kunskaper som du behöver om du ska sälja affiliate produkter. Allt du behöver är en blogg med några relevanta artiklar till din blogg. Visserligen kan det ta lite tid innan man ser riktiga pengar med en adsense blogg eftersom det är en numer fråga, du behöver en hel del tittare dagligen för att se några märkvärdiga pengar men det behöver inte ta mer en 1 månad innan du ser resultat men på vägen dit kan du ju tjäna extra pengar. När det gäller att sätta up en blogg så har du en rad av möjligheter att välja bland, du kan göra en gratis blogg (som denna till ex) och du kan betala för ett hosting konto och registrera en egen domän.

Jag rekommenderar inte en hostad blogg för att tjäna pengar snabbt med adsense därför att jag har lagt märke till att man tjänar mindre pengar på en snygg adsense sida en på en ful. Som du ser så är min blogg ful och ser väldigt oproffsig ut så folk som besöker en sån när blogg blir oftast besvikna och väljer att lämna sidan fort och hitta en proffsig sida för tips. Tillbaka knappen eller en adsense annons är den enda vägen bort från min blogg vilket leder till mer pengar. (Obs:Kom i håg att jag ger riktig information till den som är villig att läsa) En snygg sida brukar hålla kvar tittarna, dessutom så är gratis bloggar (speciellt från google) redan perfekt optimerade för sökmotorerna. Vilket kan vara krångligt att ställa in på en egen hand. google tycker också om sin egen plattform så det är lätt att ranka med en blog från blogger och tjäna pengar med marknadsföring på internet.

hur gör man när man tjänar pengar på nätet med en gratis blogg?

Hur kan man tjäna pengar på sin blogg?

Till att börja med så behöver du rikta in dej på en grupp människor som söker svar på något eller har ett intresse för något, en hobby till ex. Du bör rikta in dej på en grupp människor eller ett tema som omsätter pengar därför att annonserna från adsense som du har på din blogg beror helt och hållet på innehållet av din sida. För att tjäna pengar på datorn med en blogg och internet annonser så behöver du annonser som betalar bra. Om du skulle blogga om ingenting speciellt utan bara skriva för att skriva till ex.

Om du döper bloggen till: Jonas-lilla-blog(dot)blogspot(dot)com
Titeln är: välkommen till Jonas blog här pratar vi om mina intressen
Och första artikeln är: vilken fredag kväll!

Googles robotar granskar bloggen för att kategorisera innehållet och avgöra vilka annonser som är relevanta för bloggen, googles robotar ser följande sökord.

URL Jonas-lilla-blog(dot)blogspot(dot)com

Blogg titel: välkommen till Jonas blog här pratar vi om mina intressen

Och första artikeln: vilken fredag kväll!

Innan googles robotar ens har granskat artikel så har den kategoriserat vad bloggen handlar om, vilka sökord den bör ranka på, vilka annonser den ska få. Så här skulle googles robotar kategorisera Jonas blog. jonas, blog, fredag, intressen. Och resultat av denna dåligt optimerade bloggen är följande, Jonas hittas inte på sök motorerna förutom på sitt namn, googles robotar kan inte kategorisera annonserna så Jonas for googles egna annonser som betalar 1 kr per klick och få klickar på dem annonserna.Jonas får smart pricing från google vilket innebär att alla hans sidor får billiga annonser och en sådan sida kan inte tjäna pengar via internet i några större belop. Jag har faktiskt bläddrar tunt lite bland svenska "tjäna pengar" sidor och Svenska bloggar för övrigt och lagt märke till att dem flesta svenska bloggar har fåt googles “smart pricing” Vilket säger mej att dem flesta svenska bloggarna inte vet så mycket om hur det ligger till, detta är förståss ett övertag för dig och mej eftersom vi kan ge oss på vissa sökord och få dem högst betalda annonserna och lättare ranka på dem sökorden som lockar tittare till annonserna. Eftersom google numera rankar dem mest relevanta bloggarna och hemsidorna högt (tidigare hade de endast med PR “Page Rank” att göra)

Innan du gör din blogg så bör du veta vilka tittare du vill ha och vilka sökord du vill locka dem på, dem sökorden du väljer är dem som du använder i din URL, i din blog titel och i dina inlägg. På det sättet kan google kategorisera din blogg och vilken reklam du får. Och ju mer specifik du är ju bättre annonser får du. Så till ex, om du väljer en hobby att blogga om så bör du använda dem mest relevanta orden som bas till din blogg. Till ex. Om deb skulle handla om försäkringar så kunde den till ex se ut så här.

URL: billigaförsäkringar(dot)blogspot(dot)com
Titel: allt du behöver veta om försäkringar och försäkringsbolag
beskrivning: försäkringar | försäkring | välj en billig försäkring

Ett inlägg : hur man väljer försäkrings bolag

En blogg som ser ut så här blir kategoriserad som relevant till försäkringar innan googles robotar ens har hunnit läsa texten i artikeln och denna blogen skulle få annonser om "försäkringar". G skulle ge en sån blogg relevanta annonser och den skulle ranka på sökord som skulle locka rätt tittare som faktiskt skulle klicka på adsense annonserna. Så börja med att tänka ut ett ämne som intresserar dig och du kan blogga om, gå till blogger.com och skaffa ett konto och en blogg, använd ditt sökord i domän namnet, i blog titeln och i din beskrivning. Fixa ett adsense konto och lägg up adsense annonserna och tjäna pengar på internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar